Újra Budapestre érkeznek a Grammy-díjas producerek 

July 24, 2023 9:28 am Published by

A Petőfi Media Group Könnyűzenei Igazgatósága által működtetett NKA HOTS (Hungarian Oncoming Tunes) könnyűzenei exporttal foglalkozó programiroda idén 4. alkalommal szervezi meg a SongLab projektet.

A SongLab egy olyan innovatív zenei program, amelynek célja a magyar zenei produkciók nemzetközi szintre emelése és a hazai tehetségek külföldi producer-mentori támogatásának biztosítása. A program új lehetőséget teremt a fiatal zenészek és zeneszerzők számára, hogy megvalósítsák álmaikat és együttműködjenek világhírű, nemzetközi producerekkel.

A jelentkezők közül hat produkció fog kiválasztásra kerülni, akik 2023.09.25.-2023.09.28-ig személyre szabott workshopokon fognak részt venni, majd kész dalaikat a SuperSize stúdióban rögzítik.

A SongLab során a résztvevők egyedülálló módon kapcsolódhatnak össze és dolgozhatnak együtt három világhírű producerrel. Például az ötszörös Grammy-díjas Steve Dubbal, aki olyan előadókkal dolgozott együtt, mint a Depeche Mode vagy a The Prodigy, korábban pedig már Magyarországon OIEE-vel is alkottak közösen a projekt keretein belül.

A szintén Grammy-díjas Matt Lawrence is velünk lesz, akinek több mint tizenegy milliárd streamelést köthetünk a nevéhez és olyan világsztárokkal dolgozott együtt, mint Eric Clapton, Beyoncé vagy a Black Eyed Peas. Ő is járt már korábban hazánkban, amikor Saya Noéval közösen az énekesnő Under the River című dalán dolgoztak.

A harmadik producer Mo Hausler, aki generációjának egyik legfrissebb zenei arca, és fiatal kora ellenére olyan neves előadók híres dalaiban működött közre, mint a One Direction és az Everything Everything.

A workshopokon a producerek megosztják bevált gyakorlataikat és szakmai tapasztalataikat a résztvevőkkel, segítve őket az utómunka folyamataiban és dalaik tökéletesítésében. Az így elkészült számok végleges formájukat hazánk egyik legnagyobb és legkorszerűbb stúdiójában, a törökbálinti SuperSize stúdióban fogják elnyerni.

A programban való részvétel egyedülálló lehetőséget nyújt a tehetséges zenészeknek, hogy olyan dalokat hozzanak létre, amelyek nemzetközi szinten is versenyképesek. Az együttműködés és a kreativitás központi szerepet kap a SongLab projektben, amely lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy a legjobb szakemberek által inspirálódjanak, tőlük tanuljanak és velük fejlődjenek.

A SongLab projektbe való jelentkezés már elérhető, és az érdeklődők augusztus 14-ig nyújthatják be pályázatukat az alábbi linken: 

https://forms.gle/2UtYqzWLXGQzbfCD7

 

Categorised in:

This post was written by hotsmusic

Comments are closed here.